Brei Agenda 2013

INSTEKEN, OMSLAAN, DOORHALEN EN AF LATEN GLIJDEN!
Half Nederland is aan het breien geslagen. Daarom is het nu tijd om met een Brei Agenda te komen. Een agenda gevuld met hippe en trendy patronen voor de beginnende en gevorderde breiers. Deze trendy breipatronen zijn grotendeels afkomstig van de breikunstenares Karien Wiericx. Ook zijn er patronen opgenomen van de Wolfabriek.

Wist je dat veel van de foto’s, welke gebruikt zijn in de Brei Agenda 2013, zijn aangeleverd door Inti Knitwear, een hip (brei)modelabel. Dit label zorgt ervoor dat vrouwen in Ecuador de kans krijgen zich in hun levensonderhoud te voorzien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s