A Human Adventure

GoDutchDesign heeft, in opdracht van ZoZitDat Magazine, het lesmateriaal van A Human Adventure vorm gegeven.
Bekijk met de hele klas een echte maanlander en maak kennis met onze ruimtevaarthelden! Leerlingen van basis- en middelbare scholen wanen zich astronauten op de tentoonstelling NASA – A Human Adventure en leren ondertussen van alles over astronomie en ruimtevaart. Een bezoek aan deze ruimtevaarttentoonstelling is daarom spectaculair en leerzaam!

Lespakketten en Quizzen
Met de lespakketten kun je je leerlingen optimaal voorbereiden op een bezoek aan de tentoonstelling. De pakketten Astronautenvoer en Leven op Mars kun je nu al gratis downloaden op http://www.ahumanadventure.nl/tickets/scholen. Als je je school of klas hebt aangemeld voor een bezoek aan de tentoonstelling, kun je de overige pakketten én leuke quizzen aanvragen.

A Human Adventure 13 juni 2013 – januari 2014, Jaarbeurs Utrecht

A4LEAFLET A HUMAN ADVENTURE_FACEBOOK

ZOZITDAT_NASA_LEERLING-MARS_DEF-FACEBOOK ZOZITDAT_NASA_LEERLING-MAANFASES_DEF-FACEBOOK ZOZITDAT_NASA_LERAREN-VO_DEF-FACEBOOK ZOZITDAT_NASA_LEERLING-SATELLIETEN_FACEBOOK ZOZITDAT_NASA_LEERLING-EXOPLANETEN_FACEBOOK

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s